Yoga nidra & meditation

Yoga nidra bidrar till att släppa på fysiska, mentala och emotionella spänningar och är en enastående teknik för att sänka musklernas grundspänning i kroppen, lugna nervsystemet och bidra till sinnets avslappning.

Yoga nidra 18 min


Yoga nidra 24 min


Yoga nidra 28 min


Meditation i hjärtats rymd 27 min

Hjälper dig att släppa negativa känslor och vara mer närvarande i hjärtat och ditt energicenter där, anahata chakra, som är sammankopplat med villkorslös kärlek, medkänsla och empati. Ditt medvetande riktas mot ditt inre ljus och din lyskrafts oändliga räckvidd.

Antar mouna 17 min

Meditationen Antar mouna, inre stillhet/tystnad, steg 1. Meditationen hjälper dig att vara närvarande med dina fem sinnen.

Antar mouna 28 min

Antar Mouna steg 2 av 3. Meditationen Antar mouna, inre stillhet/tystnad, steg 1-2. Meditationen hjälper dig att vara närvarande med dina sinnen och bli medveten om dina tankar.

Antar mouna 38 min

Meditationen i tre steg,  hjälper dig att vara närvarande med dina sinnen, bli medveten om dina tankar och släppa de negativa tankarna.

Jag finns på YouTube

Ovan material och nedanstående yogaklass finns att tillgå på YouTube.

Scrolla upp för att läsa mer om innehållet.

Yogaklasser

Prova på klassisk yoga

The capsule - Kapseln

Växelandning Nadi Shodhana

Yogakurs tema chakra

Inspelad kurs från zoom

Pris: 590 kr

Antal lektioner: 7 st 

Varje lektion är en och en halv timme lång


Kursen handlar om chakran (energicenter i kroppen). Varje lektion behandlar ett chakra med information och övningar där till, i syfte att väcka, öppna och rena våra chakran för att komma i bättre kontakt med oss själva - vår kropp, vårt sinne, vårt sanna jag och vår inre kraft. Chakrasystemet tar med dig till ditt största djup, där du hittar kontakten med den högre källan.


När du lärt känna chakrasystemet kan det vägleda dig för resten av livet. Det hjälper dig att navigera i relationer, uppfostra barn mer medvetet och verka i världen på ett bra sätt. Det kan ses som en stege mot frigörelse - ett sätt att systematiskt befria sig från begränsande mönster och gå mot ökad personlig frihet, chakra för chakra.


Varje lektion innehåller asanas (kroppspositioner och rörelser), pranayamas (andningsövningar) och yoga nidra (djupavslappning) och du får tillgång till kursen för obegränsad framtid.


Hör av dig för att beställa kursen. Du får ett mejl med instruktioner och länkar till alla lektioner.

Yogakurs tema prana

Inspelad kurs från zoom

Pris: 990 kr

Antal lektioner: 16 st 

Varje lektion är 2 h lång


Fortsättningskurs i klassisk yoga (hatha yoga) där varje lektion innehåller asanas (kroppspositioner och rörelser), pranayama (andningsövning), yoga nidra (djupavslappning) och meditation. Temat och den röda tråden är prana - vital energi, som vi observerar i övningarna, upplever i andningen och avslappningen. Du får tillgång till kursen för obegränsad framtid


Hör av dig för att beställa kursen. Du får ett mejl med instruktioner och länkar till alla lektioner. Observera, att lektion nummer 15 har ingen bild, endast ljud och ett par inspelningar har en mindre bild och därför är priset nedsatt från 1290 kr till 990 kr.

Slutprojekt från yogalärarutbildningen

Intervjuer med Lisa

Livet bortom psykisk ohälsa

En annan intervju finns som podd på Spotify. Klicka på knappen nedan för att komma dit.