Lisa Isha Förander

Konsultation

Ayurveda betyder kunskap om livet och är en 5 000 år gammal livskunskap med rötter i Indien. Det är en vetenskap, en universell kunskap, ett sätt att leva, som  är nära relaterat till yoga och en yogisk livsstil. Det bästa med ayurveda tycker Lisa är, att den har naturliga och enkla råd för alla möjliga obalanser du kan drabbas av i livet. Både kinesisk medicin och homeopati har sitt ursprung inom ayurvedan. Att friskvårda, bota och förebygga ohälsa är det ayurvedan eftersträvar och många gånger kan denna hälsolära även balansera kroniska sjukdomar. Har du dock akuta problem eller behöver operation, då vänder du dig bäst till skolmedicinen.

Har du till exempel problem med magen? Huvudvärk/migrän? PMS? Koncentrationssvårigheter?  Klimakteriebesvär? Lätt för att gå upp i vikt? Har svårt att sova? Är du utmattad/har brist på energi?  Nedstämd/ deprimerad? Har ångest/oro? Högt blodtryck? Smärta i kroppen? Stressad? Ätstörningar? Känslomässigt instabil? Pollenallergisk? Har astma/allergi? Ledbesvär? Problem med sköldkörteln? osv… Då kan ayurvediska råd vara något för dig, om du är tålmodig och ger det lite tid, eftersom ayurvedan inte är någon kvick fix. Vi hittar naturligt balanserande lösningar på de mesta åkommor, som vi inom ayurveda ser som obalanser och inte sjukdomar.

Lisa som är certifierad ayurvedisk hälsorådgivare från Sverige och Indien ger ayurveda-konsultationer där hon läser din puls och där ni tillsammans tittar på lämpliga köksråd, tips om dagliga rutiner, yogaövningar och andningsövningar utifrån din kroppstyp. En konsultation tar 2 timmar och kostar 1 200 kr. Återbesök 1 000 kr 1,5 tim. Det går att boka 1 timmes konsultation för 800 kr men det är kort tid för att gå igenom din helhetshälsa och rekommenderas därför inte i första hand utan passar bäst om du har en specifik fråga om en avgränsad obalans. Vill du bara ha en kortare avstämning/uppföljning av tidigare konsultation erbjuder Lisa 30 min för 400 kr. Denna kortare uppföljning går också fint att ta på telefon.

Boka konsultation genom att kontakta Lisa på tel: 0735-22 85 89 eller genom att mejla lisa@peacefulbeing.se. Det går också bra att fylla i formuläret här nedan för att komma i kontakt med Lisa. För mer information om ayurveda och konsultationer se även: http://www.ayurveda-akademin.se/konsultationer/