Information om hur Peaceful Being behandlar dina personuppgifter

När du anmäler dig till en yogakurs eller beställer en ljudfil, sparas ditt namn och din e-postadress för att jag ska kunna hålla kontakt med dig under den tid du går kurs hos mig och för att kunna mejla beställd ljudfil. När du bokar en ayurvedisk hälsokonsultation sparas ditt namn, adress, telefonnummer, din e-postadress och en del av den information som vi pratat om för eventuella uppföljningskonsultationer.
Jag lägger in din e-postadress i en utskickslista för att skicka nyhetsbrev till dig om kurser, retreat och yogaresor och annan information som kan vara av intresse för dig som vill praktisera yoga eller vill boka en ayurvedakonsultation. Vill du inte ha något nyhetsbrev kan du enkelt när som helst mejla mig och meddela det. Du raderas då från utskicksregistret.
Peaceful Being lämnar självklart inte dina uppgifter vidare till tredje part. Du kan när som helst be om att få se vilka uppgifter som finns sparade. Vill du inte att dina uppgifter alls ska finnas hos Peaceful Being meddelar du det enklast genom att mejla till lisa@peacefulbeing.se.